Byte/retur:
Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med dina skor har du 14 dagars returrätt. Skorna måste vara oanvända och måste returneras i sin originalförpackning. Returfrakten betalas av kunden.
(Vi har väldigt få returer och av miljöskäl skickar vi inte med en retursedel med alla skor vi skickar. Skicka därför bara med en handskriven lapp med skorna. Skriv ditt namn, adress, mail och telefonnummer. Skriv också om du vill byta till ett par nya skor eller få pengarna tillbaka). Ej uthämtade paket debiteras med 300:-.

Du kan skicka tillbaka skorna som brev med vanliga frimärken. Tänk dock på att brevförsändelser ej går att spåra och du blir själv ansvarig om skorna ej kommer fram. Vi rekommenderar därför att ni skickar ett paket som går att spåra t ex med Dhl. Det är viktigt att du skickar paketet hela vägen till oss på Betongvägen 3 B i Falkenberg, alltså inte till ett ombud. Om vi måste hämta paketet hos ett ombud måste vi tyvärr debitera dig med 100:-. (Att returnera skor kan vara kostsamt som privatperson. Om du vill så kan vi maila dig en retursedel. Vi debiterar dig 69:- för returfrakten, vilket i många fall är billigare än att t ex skicka med PostNord. Om du önskar detta, skicka ett mail till marcus@marcussweden.se ).

Vad betyder det att skorna måste vara oanvända?
När man köper ett par skor, oavsett om det är i en fysisk butik eller på internet, så måste man kunna prova skorna. För att returrätten ska gälla sker provning inomhus på ett rent och torrt golv. Skorna provas sittandes men kan också gå ett par steg för att prova så att skorna har en bra passform. Returrätten gäller inte om du provar skorna utomhus så att skorna blir smutsiga (eller provar dem inomhus på smutsigt golv). Returrätten gäller inte om skorna används under en kort tid och sedan märker att de exempelvis är fel storlek, fel färg eller att de har gett dig skavsår. Om skorna inte är i ursprungligt skick vid retur äger vi rätten att göra avdrag på återbetalningen.  
                                        
Reklamationer:
Vi väljer alltid bästa möjliga material i våra skor. Vi har lång erfarenhet av tillverkning, vi tillverkar allting själva eller har väldigt god kontroll på tillverkningen av våra produkter. Trots detta uppstår det ibland fel på våra skor. Om du inte är nöjd med dina skor ber vi dig kontakta oss på marcus@marcussweden.se

Returadress:
Qualis AB
Betongvägen 3 B
311 32 Falkenberg